Chilli-logo-fire-black-red-png.png

Chilli Pro Scooters

 

Chilli staat voor absolute passie voor stuntsteppen en 100% ondersteuning voor de sport. Chilli is opgericht in 2010 met als doel een high-end stuntstep line-up te ontwikkelen voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Van kinderstuntsteppen tot professionele stuntsteppen, alles is aanwezig. Tot op de dag van vandaag wordt er dag in dag uit besteed aan onderzoek, ontwikkeling, testen en ontwerpen om altijd betere en betere stuntsteppen te bouwen. Dat is ook de reden dat wij kiezen voor Chilli Pro Scooters.  Tijdens de clinic maken wij gebruik van de Chilli Pro Scooter Base stuntstep en Chilli beschermers. 

Om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte step, is Chilli verdeeld in verschillende hoofdstukken , die je keuze in de stepjungle veel gemakkelijker maken. Van de kids op hoog niveau tot de all-stars, die geschikt zijn voor alle niveaus, tot de voor de echte professionals. 

 

Stuntsteps van de rijders voor de rijders. Echt professioneel materiaal - gemaakt door Chilli.

WlcCQDA5.jpg

The RSI Attraction: Since 1978

"In de shop word je vriendelijk geholpen en staat de koffie en thee altijd klaar"

RSI The Attraction is meer dan 43 jaar een begrip aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. In de shop word je vriendelijk geholpen en staat de koffie en thee altijd klaar. RSI is de specialist in onder andere rolschaatsen, skates, stuntsteps, skateboards, longboards en snowboards. RSI heeft het grootste assortiment stuntsteppen van heel Nederland. Naast de specialist in alle funsports voor de hele familie hebben we ook kleding, footwear en Heelys rolschoenen. Van jojo’s tot diabolo’s, van vliegers tot pogo-sticks en van stuntsteps tot snowboards. Wat het ook is dat je zoekt, bij RSI the Attraction zit je altijd goed.