top of page

Clinics bij Stepschool Stunt

Laat maar zien wat je kunt bij Stepschool Stunt!


Samen met je klasgenoten, collega’s, vrienden of vriendinnen leren steppen doe je tijdens een stuntstep clinic van Stepschool Stunt.

 

Wij verzorgen clinics voor onder andere BSO's, studentenverenigingen, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en middelbare en basisscholen. Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en duur van de clinic maken wij graag een programma op maat!

Voor onze algemene voorwaarde, zie onderkant pagina.

18026164222387671.jpg
17921742635344788.jpg

De clinic

De clinics zijn geschikt voor deelnemers vanaf 6 jaar, jongere deelnemers zijn in overleg mogelijk. Om deel te kunnen nemen aan onze clinic is geen ervaring op een stuntstep nodig. Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld waardoor de basis goed wordt aangeleerd. Daarnaast spelen wij in op de behoeften van onervaren deelnemers en bieden binnen de groep persoonlijke begeleiding.

De leraren

Onze clinics worden verzorgd door stuntstepinstructeurs die ervaring hebben met het verzorgen van clinics en omgaan met diverse doelgroepen. Wij zorgen voor adequate begeleiding en bij grote groepen zijn meerdere stuntstep docenten aanwezig. 

Materiaal

Wij hebben materiaal voor maximaal 31 deelnemers, een groep kan dus ook niet groter zijn dan 31 deelnemers. Tijdens onze clinic zorgen wij voor professionele Chilli pro Scooter Base stuntsteppen en maken wij gebruik van professionele Chilli helmen en knie/elleboogbeschermers. Daarnaast beschikken wij over verplaatsbare obstakels om een workshop extra uitdagend te maken.  

Locatie

De workshops kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Van schoolplein tot skatepark en alles wat daar tussen valt. Daarnaast behoort een gymzaal ook tot de mogelijkheden. Als de ondergrond goed is, kunnen we altijd een leuke en leerzame workshop geven.

Tarieven

Prijzen zijn vanaf:

 

60min clinic  - incl materiaal €100

120min clinic - incl materiaal  €200

Halve dag (3,5 uur) clinic - incl materiaal  €350

Hele dag (7 uur) clinic -  incl materiaal  €600

Clinic aanvragen of meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat!

 

Clinic aanvragen

Algemene Voorwaarde

Bij het boeken van een clinic bij Stepschool Stunt wordt er na bevestiging  automatisch akkoord gegaan met onze algemene voorwaardes, voor meer info zie het PDF bestand.

bottom of page